Pre sales Faq

Control Panel
Email instellingen
Ftp instellingen

Copyrights
Voorwaarden
Contact

Affiliates

Email instellingen

Voor het uitlezen van de e-mail van uw account in een mailprogramma (zoals bijvoorbeeld Outlook) gebruikt u de volgende instellingen:

Binnenkomende mail:mail.x3serve.com
Gebruikersnaam:wordt opgegeven in uw Webmin-controlpanel
Wachtwoord:het door u opgegeven geheime wachtwoord
Uitgaande mail:via uw provider


Mailclient instellen

Nadat u een nieuw e-mailaccount heeft aangemaakt in het Webmin-controlpanel, kunt u deze toevoegen in uw e-mailclient, bijvoorbeeld Outlook. Hieronder staat beschreven hoe dit precies in z'n werk gaat.
Om in Outlook een nieuw account toe te voegen, selecteert u 'Extra' en daarna 'E-mailaccounts', bovenin het scherm de menubalk.U kunt hier een nieuwe mail account toevoegen of een bestaand account wijzigen.Indien u kiest voor 'Een nieuw e-mailaccount toevoegen' en daarna drukt u op 'Volgende', verschijnt het venster waarin u het servertype kiest waarmee de mailaccount werkt.x3serve-mailaccounts werken met beide het POP3- en IMAP-protocol. Klik op het rondje voor 'POP3' en druk daarna op 'Volgende'. Vervolgens ziet u het scherm waarin u de gebruikers gegevens gaat invoeren.Bij 'Gebruikersgegevens' vult u naam en e-mailadres in. De naam wordt meegestuurd met de e-mail en degene die het mailtje ontvangt, ziet de naam die u hier invult als afzender. Daaronder vult u het e-mailadres in, bijvoorbeeld [email protected]Bij de 'Aanmeldingsgegevens' typt u de naam van het mailadres zonder de @uwdomein.com. Dus alleen wat er voor het apestaatje staat, dit is uw gebruiksersnaam. Bij wachtwoord vult u het geheime wachtwoord in dat u zelf in ingesteld (bij een nieuw e-mail adres).Als laatste stelt u de servers in. Bij de POP3server komt uw domeinnaam, zonder www. ervoor en bij de SMTP server vult u de gegevens in van uw inbelprovider. Deze is meestal de domeinnaam van uw inbelprovider met smtp. of mail. ervoor, bijvoorbeeld smtp.chello.nl.
Daarna drukt u op 'Volgende' en dan op 'Voltooien'. De mail account is nu actief. Als u op 'Verzenden en ontvangen' drukt, wordt de mail ontvangen en/of verstuurd.

Prijzen zijn incl. BTW.  -   2004 x3serve, All Rights Reserved  -  Webmasters €€€